16:00

Djurgårdens IF

Referat: Hammarby IF - Djurgårdens IF

Lördag den 27 november bortamatch i ”Ersans Pokal” och vi möter Hammarby IF på ett kallt Kärrtorps IP. Det närmar sig minusgrader men ingen snö och planen är fin.

Vi är inte riktigt med från start när Hammarby satte fart och bara efter några sekunder hade Bajen en riktigt farlig målchans men ett fint målvaktsingripande från inlånade Cava från Djurgårdens 09-lag gör att vi slapp ett snabbt insläppt mål. Vi kom inte riktigt in i matchen i första halvlek och när Hammarby fick en frispark väldigt nära mål (vår "mur" stod på mållinjen) så kunde vi inte stå emot. Ett noll till hemmalaget som också blev halvtidsresultat.

I andra halvlek ser det bättre ut och vi är mer aggressiva med att försöka vinna bollar och ta löpningar. Spelet lyfts upp mer och mer och vi har mer boll och sätter tryck som resulterar i ett fint skott från Anna som går i mål.
Det blir inga fler mål och matchen slutar 1-1. Med en bra andra halvlek som vi tar med oss.
Vi tackar Hammarby och domare för bra och trevlig match.